• Kαλωσήρθατε στο Thinkart.gr!  |  Premium wall decoration
  • Easter SALE -25% και κέρδισε επιπλέον Δωρεάν Μεταφορικά!

Easter SALE -25% και κέρδισε επιπλέον Δωρεάν Μεταφορικά!

Το καλάθι είναι άδειο

Creative ιδέες για έμπνευση!

Creative ιδέες για έμπνευση!

 

Θεματικές παραστάσεις

Αν λατρεύεις τα νοητά ταξίδια στον χώρο και τον χρόνο, γιατί να μην επιλέξεις ταπετσαρίες τοίχου με φλοράλ μοτίβα ή θεματικές παραστάσεις από τη φύση και τα αγαπημένα μας παιδικά παραμύθια;

Σε μεταφέρουν σε μία άλλη εποχή, μία νέα, ακόμα και…3D διάσταση, ένα ονειρικό τοπίο των παιδικών σου χρόνων βασισμένο σε όλες τις αποχρώσεις της φαντασίας σου!

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή εδώ!

 

Διακόσμηση με γεωμετρίες

Are you a fan of abstract geometry? Αν είσαι τύπος των αντιθέσεων και λατρεύεις τα έντονα μοτίβα, οι γεωμετρικές ταπετσαρίες θα γίνουν οι αγαπημένες σου!

Όποιον χώρο κι αν διαλέξεις να ντύσεις, η διακόσμηση τοίχου με τολμηρά γεωμετρικά μοτίβα θα δημιουργήσει ένα απόλυτα μοντέρνο σκηνικό που θα εντυπωσιάσει!

Βρες τα εδώ!

 

Διακόσμηση με καμπύλες

Είναι αλήθεια πως το χρώμα παίζει καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή μας. Το ίδιο όμως και οι καμπύλες! Ειδικότερα, σύμφωνα με έρευνες έχει αποδειχθεί πως οι καμπύλες και οι απαλές γραμμές συμβάλλουν στην αναπτέρωση του ηθικού αλλά και τη διατήρηση της ηρεμίας σου.

Υπάρχει, επομένως, ιδανικότερη επιλογή από τους αγαπημένους σου πίνακες σε καμβά; Εξερεύνησε τους μονόπτυχους ή πολύπτυχους πίνακες, σε παλ ή έντονες αποχρώσεις, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους απαιτητικότερους λάτρεις της τέχνης!

 

Mix and match

Οι έθνικ πινελιές δεν πρόκειται να σε απογοητεύσουν, όποιο στυλ κι αν πρεσβεύεις! Αν συγκατοικείς και η αισθητική του χώρου σου δεν εξαρτάται απόλυτα από εσένα ή αν δεν έχεις ανακαλύψει ακόμη εκείνη που σε ενθουσιάζει, τα ξύλινα πόστερ με έθνικ νότες δίνουν μοναδικό χαρακτήρα στη διακόσμηση δωματίου!

Extra tip: Για να απογειώσεις τη mix and match διακόσμηση του χώρου σου μπορείς να συνδυάσεις όχι μόνο διαφορετικά σχέδια σε πόστερ, αλλά και διαφορετικές διαστάσεις από κάδρα ή κορνίζες!

Βρες τα όλα εδώ!