• Kαλωσήρθατε στο Thinkart.gr!  |  Premium wall decoration
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 150€

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 150€

Το καλάθι είναι άδειο

Wall Decor trends που κυριαρχούν το 2022!

Wall Decor trends που κυριαρχούν το 2022!

 

Γεωμετρικά σχέδια

Οι τάσεις της διακόσμησης  του σπιτιού μας, συχνά αντανακλούν και τις τάσεις του κόσμου μας.

Τα γεωμετρικά σχέδια έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο για να αντικατοπτρίσουν τον νέο τρόπο ζωής στον οποίο μας μεταφέρει ο ψηφιακός μετασχηματισμός και οι νέες τεχνολογίες. Τόσο edgy όσο και η ίδια η φύση της εξέλιξης, η 3D διακόσμηση τοίχου με ανάγλυφες ταπετσαρίες που φέρουν γεωμετρικό μοτίβο, κλέβει τις εντυπώσεις με τον πιο…ψυχεδελικό τρόπο!

Ανακάλυψε τις αγαπημένες σου γεωμετρικές αλλά τόσες άλλες ανεπανάληπτες 3D ταπετσαρίες!

 

Ουδέτερα χρώματα

Αν είσαι από τους τύπους που επιθυμούν να έχουν εντυπωσιακή διακόσμηση τοίχου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, τα ουδέτερα χρώματα στη διακόσμηση είναι πάντα η πιο safe και all-time-classic επιλογή!

Εικόνα που περιέχει εσωτερικό, λευκόΠεριγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Οι μίνιμαλ μπορντούρες σε ουδέτερη παλέτα χρωμάτων, όπως nude, γκρι, λευκό και μπεζ προσδίδουν στυλ και cozy look στον χώρο σου, ενώ σου προσφέρουν την απόλυτη ηρεμία μέσα σε μία χαοτική καθημερινότητα.

Βρες όλες τις μπορντούρες εδώ!

 

Green is the new pale!

Οι κορυφαίοι διακοσμητές εσωτερικών χώρων μας μεταφέρουν πως η επιστροφή σε έναν πιο «πράσινο» τρόπο ζωής αποτελεί το απόλυτο trend του interior design.

Εικόνα που περιέχει εσωτερικό, στολισμένος, έπιπλα, τραπέζι τραπεζαρίαςΠεριγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Μία ιδανική επιλογή για να περιβάλλεις τον εαυτό σου από όσο το δυνατόν περισσότερο πράσινο στοιχείο γίνεται, είναι μια εντυπωσιακή ταπετσαρία με θέμα τη φύση. Αναδεικνύει κάθε χώρο, ενώ αναδύει φρεσκάδα και απαράμιλλο στυλ!

Εξερεύνησε ταπετσαρίες εμπνευσμένες από τη φύση, αλλά και υπέροχα σχέδια με λουλούδια ή φύλλα!

 

1970s vibes

Are you a vintage lover? Αν η απάντηση είναι ένα ηχηρό ναι, τότε, τα ρετρό διακοσμητικά τοίχου, όπως πίνακες από καμβά, ξύλινα πόστερ, αυτοκόλλητα ή ακόμα και ταπετσαρίες, θα χαρίσουν στον χώρο σου τις πιο trending vintage πινελιές!

Εικόνα που περιέχει κείμενο, τοίχος, εσωτερικό, στολισμένοςΠεριγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Μονή, πολύπτυχη ή συνδυασμένη με πόστερ και πίνακες διαφορετικού μεγέθους, η ρετρό διακόσμηση τοίχου με χρώματα όπως τερακότα, μουσταρδί και τιρκουάζ, ανάγουν το vintage home decor, στο αγαπημένο σου!

Δημιούργησε το δικό σου retro στυλ!