• Kαλωσήρθατε στο Thinkart.gr!  |  Premium wall decoration
  • Easter SALE -25% και κέρδισε επιπλέον Δωρεάν Μεταφορικά!

Easter SALE -25% και κέρδισε επιπλέον Δωρεάν Μεταφορικά!

Το καλάθι είναι άδειο

8 + 1 τρόποι για να διακοσμήσεις τέλεια το σπίτι σου!

8 + 1 τρόποι για να διακοσμήσεις τέλεια το σπίτι σου!

 

Πίνακες σε καμβά

Αν επιθυμείς το σαλόνι σου να θυμίζει στιγμιότυπο από γκαλερί στο Παρίσι, τότε οι πίνακες σε καμβά είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι!

Οι πίνακες σε καμβά από το ThinkArt συνδυάζουν μοναδική κομψότητα και ποιότητα, ενώ μπορείς να τους αποκτήσεις ακόμα και σε πολύπτυχη μορφή σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη. Ώρα να διαλέξεις τις δικό σου αγαπημένο έργο τέχνης!

Ανακάλυψέ το εδώ!

 

Πίνακες σε καμβά Art

Η νέα συλλογή «Πίνακες σε Καμβά Art» είναι μία σειρά από μικρά ζωγραφικά αριστουργήματα του ThinkArt που θα σε κάνει να λατρέψεις τη διακόσμηση δωματίου!

Ο βαμβακερός καμβάς, εμποτισμένος με οικολογικά μελάνια σου επιτρέπει να απολαύσεις έναν μικρό ζωγραφικό παράδεισο γεμάτο ολοζώντανα χρώματα και εντυπωσιακές παραστάσεις για κάθε χώρο μικρών και μεγάλων!

Βρες τους εδώ!

 

Πίνακες σε καμβά με χειροποίητη κορνίζα

Μήπως ψάχνεις χειροποίητα διακοσμητικά για το σπίτι; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε ένα είναι σίγουρο…θα λατρέψεις τους πίνακες σε καμβά με χειροποίητη κορνίζα!

Με παραστάσεις εμπνευσμένες κυρίως από τη φύση, ο 100% βαμβακερός καμβάς και η ξύλινη κορνίζα τους καθιστά μοναδικούς, ενώ η ανάγλυφη υφή και η χειροποίητη κατασκευή ανάγει την αξία τους σε απλά ανεκτίμητη!

Ρίξε μια ματιά εδώ!

 

Ξύλινα πόστερ

Posters you WOOD love! Μία ακόμη επιλογή που θα φρεσκάρει την αισθητική του χώρου σου είναι τα μονόπτυχα ή πολύπτυχα ξύλινα πόστερ.

Χαρίζουν φυσικό looknfeel σ’ έναν σύγχρονο εσωτερικό χώρο, ενώ αναδεικνύουν τα στοιχεία που τον κάνουν ξεχωριστό μέσα από εντυπωσιακές υφές και χρώματα, ιδανικά για το παιδικό δωμάτιο, το υπνοδωμάτιο ή ακόμα και την κουζίνα σου!

Ανακάλυψέ τα εδώ!

 

Ταπετσαρίες

Μήπως η διάθεσή σου προσανατολίζεται σε ταπετσαρίες με υφή καμβά, stucco, deco veneziano, silky και πολλές ακόμα;

Οι ταπετσαρίες τοίχου από το ThinkArt σε ταξιδεύουν στον χώρο και τον χρόνο με ξεχωριστές vintage παραστάσεις, φυσικά τοπία, μίνιμαλ και γεωμετρικά σχέδια που…δεν περνούν απαρατήρητα!

Δες τη συλλογή εδώ!

 

Φωτοταπετσαρίες

Αν διανύεις την περίοδο κατά την οποία η διακόσμηση σαλονιού αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα για εσένα, οι φωτοταπετσαρίες του ThinkArt θα σε ενθουσιάσουν!

Οι φωτοταπετσαρίες τοίχου αποτελούν μία εντυπωσιακή και συνάμα τολμηρή πρόταση για διακόσμηση του προσωπικού ή επαγγελματικού χώρου, καθώς συγκεντρώνουν ποικιλία θεμάτων που σε καλούν να βιώσεις…πρωτόγνωρα συναισθήματα!

Βρες τις εδώ!

 

3D Ανάγλυφες ταπετσαρίες

Η 3D διακόσμηση τοίχου ήρθε για να μείνει και το ThinkArt είναι εδώ για να σου προσφέρει τη μεγαλύτερη πληθώρα επιλογών από πραγματικά ανάγλυφες παραστάσεις!

Εφόσον, λοιπόν, σου αρέσει να διακοσμείς…εις βάθος, ήρθε η ώρα να περιηγηθείς στη συλλογή με τις τρισδιάστατες ταπετσαρίες που μιλούν στην καρδιά της αισθητικής σου!

Check them out here!

 

Μπορντούρες

Είναι αλήθεια πως ακόμα και μια μικρή καλλιτεχνική πινελιά επιδρά καταλυτικά στην ψυχική σου ανάταση!

Επομένως, εάν λατρεύεις τη μίνιμαλ διακόσμηση, ήρθε η ώρα να επιλέξεις home deco με μπορντούρα! Μπορεί να είναι διακριτική, αλλά ανάλογα με το θέμα και το σχέδιο, δίνει ζεστασιά και στυλ στην τραπεζαρία ή ακόμα και το μπάνιο σου!

Ρίξε μια ματιά εδώ!

 

Αυτοκόλλητα τοίχου

Τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα τοίχου αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή τόσο για τους μεγάλους, όσο και για τους μικρούς μας φίλους!

Μπορούν να διακοσμήσουν το βρεφικό ή παιδικό δωμάτιο μοναδικά, δίνοντας παιχνιδιάρικη διάθεση μέσα από μία τεράστια ποικιλία σχεδίων!

Ανακάλυψέ τα εδώ!